Elimedici | Steun ons
15638
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15638,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Steun ons

Wilt u ook één van die ‘1000’ personen zijn die per jaar onze stichting willen steunen met een bijdrage van 50 Euro?
Met uw steun verricht “Stichting European AnthroMedical Hospital” wetenschappelijk onderzoek en worden opleidingsprogramma’s georganiseerd voor professionals die zich verder willen bekwamen in de antroposofisch geïnspireerde geneeskunde, dit in voorbereiding tot een integratie in een bestaand ziekenhuis. Dankzij u kan onze stichting haar ideaal tot leven wekken en verder uitbouwen.

Het siert u als mens

Het siert u als mens wanneer u iemand financieel bijstaat… Met uw nalatenschap kunt u zelfs nog meer doen: niet één persoon, maar de hele wereld tot uw erfgenaam maken. Dat geschiedt door een legaat toe te kennen aan “Stichting European AnthroMedical Hospital”.
Zoals u in de doelstellingen hebt kunnen lezen, zal de stichting zich in de eerste fase moeten toeleggen op het verwerven van fondsen om daarmee de realisaties mogelijk te maken.

Mogelijkheid tot steun kan via:

  • • schenking (voorlopig nog niet aftrekbaar)
  • • (duo)- legaat
  • • testament

Voor meer informatie neemt u best een kijkje op www.testament.be

Vanzelfsprekend zijn wij bereid om u persoonlijk ons project verder toe te lichten. Indien u zich aangesproken voelt om dit project te steunen, kunt u best contact opnemen via info@elimedici.eu. We willen u nu al danken voor de aandacht die u aan dit project wil verlenen, voor uw steun in gedachten, uw harte steun, en zo mogelijk uw financiële steun…

Meer info?

Wenst u meer informatie over een nalatenschap aan
“Stichting European AnthroMedical Hospital”?
Uw notaris geeft u graag advies.
U kunt ook altijd terecht bij Dhr M. Wouters, Financieel Directeur van “Stichting European AnthroMedical Hospital”.